TESTSTAND KONSULTER

Teststand konsulter

Experter inom Automatiserade Testsystem

Novator Solutions erfarna teststand konsulter stärker upp ditt team och hjälper er att nå era mål inom automatiserade Testsystem.
Vi har många års erfarenhet och Sveriges skarpaste experter inom systemutveckling.

Varför välja Novator Solutions testsytem konsulter?

 

  • Novator Solutions är erkänd av NI som ett ”Center of Excellence” på grund av våra utmärkta konsulttjänster på testsystem.
  • Novator Solutions konsulter har många års erfarenhet att utveckla testsystem.
  • Vi arbetar med ditt team för att integrera produkterna i ditt testsystem.
  • Våra testsystem utvecklare och arkitekter har fristående certifiering som validerar deras kunskap.
  • Vi har lösningar från små Ad-hoc test uppdateringar till stora testsystems utvecklingsprojekt.
  • Alla våra konsulter är vana att jobba med agila metoder.
  • Du kommer få en flexibel och kostnadseffektivt lösning för dina testprocesser.

Vad är Teststand?

TestStand är applikationsprogramvara som hjälper ingenjörer att snabbt utveckla robusta automatiserade test- och valideringssystem. Du kan utöka funktionaliteten i ditt system genom att utveckla testsekvenser i TestStand som integrerar kodmoduler skrivna på alla programmeringsspråk. Du kan använda inbyggd funktionalitet för att profilera och optimera hastighet och parallellitet innan du distribuerar testsystem till produktion. TestStand tillhandahåller utökningsbara plug-ins för rapportering, databasloggning och anslutning till andra system, vilket möter behoven i alla miljöer. Med TestStand kan du med säkerhet distribuera testsystem med ökad genomströmning som körs med produktionshastigheten.

Vad gör en Teststand Konsult?

Våra konsulter hjälper er att ta fram testsekvenser och testsystem för att göra ditt företags produkter mer framgångsrika. Alla Novator Solutions konsulter är experter som leder allt från små projekt till de mest komplexa projekten i din organisation.Vi hjälper till att påskynda ditt testsystemprojekt och frigör dina resurser!


Tests
ystemsutveckling

Vi hjälper dig med dina design- och utvecklingsinitiativ. Oavsett om du arbetar med ett enda projekt, standardiserar din utveckling eller designar produkter. Våra TestStand konsulter kan arbeta med ditt team för att integrera produkterna i din test och mätapplikation.

 

Systemintegration

Hos Novator Solutions har vi vad som krävs för att leverera kompletta test- och mätlösningar. Från systemdesign och arkitektur till kodning, optimering, integration av programvara och hårdvara och distribution. Våra konsulter kan skräddarsy varje system för att möta ditt företags specifika behov.

Prototypning och genomförbarhetsanalys

Våra konsulter hjälper dig att välja den bästa tekniken för att säkerställa maximal produktivitet, följa applikationsspecifikationer och minimera investeringskostnader. Våra konsulter kan utföra en detaljerad kravanalys och genomföra prototyputveckling eller en genomförbarhetsanalys för att rekommendera konstruktioner.

 

Migrations- och uppgraderingshjälp

Novator Solutions konsulter hjälper dig att integrera nya test och mättekniker när de blir tillgängliga så att du kan förnya dig snabbare. Vi effektiviserar processer och hjälper dig att minska risken genom designgranskningar och migreringstjänster. Novator Solutions konsulter hjälper dig att distribuera de senaste verktygen i LabVIEW och framtidssäkra dina investeringar.

 
Vill du veta mer?

Kontakta oss för mer information om våra konsulttjänster för testsystem eller läs broschyren. Ring 076-610 13 99 eller skicka ett mejl till jonas.mäki [at] novatorsolutions.se

Ett färdigt produktionstestsystem

TestStand erbjuder ett färdigt produktions testsystem, perfekt när du inte vill investera i att bygga ett produktionstestsystem från grunden. Om du lägger till WATS Test Data Managementplattform från Virinco i ditt TestStand system kan du spåra och analysera alla dina testdata mycket kostnadseffektivt och i realtid. Våra TestStand konsulter utvecklar och hanterar testapplikationer i TestStand miljön och bygger en testkod för din hårdvara.

 

Våra certifikat

CLACertifierad LabVIEW Architect (CLA)

De flesta av våra konsulter har den högsta nivån av LabVIEW certifiering, CLA. Den demonstrerar behärskning i att konstruera och hantera LabVIEW applikationer.

Certified TestStand Architect Certifierad TestStand Architect

CTA är den högsta nivån av TestStand certifiering, och det visar förmågan att arkitektera och projekthantera TestStand applikationer för flera utvecklare.

Center of ExcellenceNI Center of Excellence

Novator Solutions är erkänd av NI (National Instruments) som ett ”Center of Excellence” för vår utmärkta LabVIEW och Testand konsultservices.

Behöver hjälp med ditt testsystem?

 

Tveka inte att kontakta oss för mer information:

Per telefon: +46- 76 610 13 99
E-post: jonas.maki@novatorsolutions.se
eller genom att fylla i vårt kontaktformulär.

 

 

Vi ser fram emot att höra från dig!