TESTRIGGAR

Automatiserade testsystem

AUTOMATISERADE TESTSYSTEM

TESTRIGGAR

Vår testriggsarkitektur är en körklar men mycket flexibel arkitektur, för snabb och pålitlig implementation av automatiserade testsystem.

Novator Solutions

TEST RIG ARCHITECTURE

Novator Test Rig Architecture är en körklar men mycket flexibel mjukvaruarkitektur. Den är ideal för att utveckla automatiserade testriggar och mätsystem oavsett skala, från små manuella testbänkar, till helautomatiserade och distribuerade tesriggar. Att använda vår arkitektur till din nya testrigg sparar utvecklingstid och säkerställer modularitet som tillåter framtida återanvändande och vidareutveckling.

Kontakta oss idag och kom igång med hjälp av våra LabVIEW och TestStand Konsulter.

Nyckelfunktioner

Vår arkitektur för testriggar har alla de fundamentala komponenterna som behövs för en automatiserad testrigg:

  • Ett hårdvaruabstraktionslager för att kunna implementera valfri typ av instrumentering för datainsamling eller styrning.

  • En fristående motor för mätning och styrning som ökar driftsäkerheten.

  • En sekvensmotor och konfigurationsverktyg för att skapa och exekvera test- och mätsekvenser.

  • Ett datavvisualiseringsgränssnitt som visar data från minut ett, men som enkelt kan anpassas för att uppnå ökad användarvänlighet eller bättre branding.

  • En datalagringsmodul för automatiserad rapportgenerering eller databasintegration.

  • Centraliserad felhantering för säker drift och förenklad felsökning.

Den existerande funktionaliteten möjliggör för agil utveckling av testriggar, eftersom den är funktionsduglig från dag ett, men alla delar kan anpassas eller ersättas individuellt.

Novator Solutions Test Rig Architecture

Test rig for diesel injection

Test rig for diesel injection

 

Novator Test Rig Architecture har all funktionalitet som krävs för att köra mot simulerad hårdvara från dag ett. Implementering av hårdvarudrivare och testsekvenser gör den till ett fullt fungerande testsystem. Anpassning av användargränssnittet och rapporterna gör den till DITT testsystem.

Ytterligare fördelar

Testriggsarkitekturen är baserad på en klient-servermodell. Den kan användas i sin helhet på en enda maskin, men kan lika lätt användas för att applicera styrningen och mätningen på  en eller flera realtids-enheter. Samma mjukvaruarkitektur kan också skalas upp eller ner för att användas på små manuella loggningsapplikationer, till helautomatiserade, distribuerade och operatörslösa testriggar. Tack vare detta kan du börja smått, men låta din applikation växa med minimalt behov av omarbetningar.

på grund av sin flexibilitet har arkitekturen använts i olika typer av testriggar. Det innebär att den har testats och debuggats och att varje implementation blir bättre än den förra. Samtidigt har den förbättrats och utökats med fler hårdvaruimplementeringar, rapporteringsalternativ och regleringsmöjligheter.

Våra konsulter hjälper med kostnadseffektiva, nyckelfärdiga testriggar baserade på vår arkitektur. Vi erbjuder också möjligheten att köpa oåterkalleliga licenser till kodbasen och utbildning för kunder som vill använda den som grund för att implementera sitt eget testramverk.

Om du vill lära dig mer om fördelarna med testramverk för att implementera testriggar, få en demonstration av vår testriggsakritektur, eller få en offert på ett testsystem baserat på vår plattform, vänligen kontakta oss via formuläret nedan.

KATEGORIER

COMINT

At ultrices mi tempus imperdiet nulla malesuada
pellentesque. Scelerisque felis imperdiet
proin fermentum leo. Ultricies lacus sed turpis
tincidunt id.

RECORDING

At ultrices mi tempus imperdiet nulla malesuada
pellentesque. Scelerisque felis imperdiet
proin fermentum leo. Ultricies lacus sed turpis
tincidunt id.

CUSTOMIZED SOLUTIONS

At ultrices mi tempus imperdiet nulla malesuada
pellentesque. Scelerisque felis imperdiet
proin fermentum leo. Ultricies lacus sed turpis
tincidunt id.

KONTAKT

Har du frågor om testriggar, vår arkitektur eller våra LabVIEW konsulttjänster? Tveka inte att kontakta oss per telefon, e-mail eller genom att fylla i kontaktformuläret till höger. Vi ser fram emot att få diskutera dina testutmaningar.

+46 8-622 63 50
henrik.ulfhilem@novatorsolutions.se