NOVATOR SOLUTIONS

KARRIÄR

På Novator Solutions är våra anställda vår största tillgång.
Därför tycker vi att det är viktigt att våra medarbetare får
chansen att utvecklas professionellt.

DIN NÄSTA KARRIÄR

Vi är inblandade i många spännande och utmanande uppdrag för kunder inom en mängd olika branscher. Våra anställda får både intern och extern utbildning, och vi erbjuder givetvis både sjukvårdsförmåner och flexibel arbetstid.

På Novator Solutions kan du snabbt få en plats som en av Sveriges främsta experter på LabVIEW och arbeta i projekt med teknik i framkant. Tveka inte att skicka in ditt CV och ett kortfattat följebrev om du tycker att detta låter intressant. Vi vill gärna ha med dig i laget!

Anställda hos oss har förmåner som friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. Ring och fråga mer om tjänsten eller skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt.

LEDIGA TJÄNSTER

LabVIEW-arkitekter och utvecklare

Vill du tillhöra en grupp med mycket skickliga LabVIEW-utvecklare och vara med och utföra spännande och avancerade uppdrag åt våra kunder?

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att som konsult utveckla system i National Instruments mjukvaror LabVIEW, VeriStand och TestStand. Du kommer att få möjlighet att utveckla test- och kontrollsystem för både utveckling och produktion. Arbetet kommer att vara varierande, lärorikt och utföras antingen ute hos kund eller som projekt internt. För rätt person finns stora möjligheter till utveckling.

 

Din profil

Vi söker erfarna systemutvecklare och arkitekter med stort teknikintresse som är duktiga på och har stor erfarenhet av LabVIEW. Du ska behärska flera av punkterna nedan och kunna arbeta självständigt med kravinsamling, systemdesign och utveckling som konsult ute hos kund.

 

  • LabVIEW, meriterande inom FPGA, LabVIEW RT, Vision

  • Objektorienterad systemutveckling med GOOP och G#

  • TestStand

  • VeriStand

  • Testsystemdesign

  • RF

  • Elektronikkonstruktion

  • Hardware-in-the-loop (HIL)

  • Du ska behärska svenska i tal och skrift.

VI ÄR STOLTA ÖVER ATT VARA EN

RF & WIRLESS SPECIALTY ALLIANCE PARTNER

ni

KONTAKT

Kontakta oss gärna via telefon, mail eller kontaktformuläret till höger.

+46 8-622 6350
info@novatorsolutions.se