LabVIEW KONSULTER

LabVIEW Konsulter

Experter inom Test- och Mätsystem

Novator Solutions erfarna LabVIEW konsulter stärker upp ditt team och hjälper er att nå era mål.
Vi har många års erfarenhet och Sveriges skarpaste experter inom Test-, Mät- och Monitorering.

 

Varför välja Novator Solutions LabVIEW konsulter

 

  • Med 13 Certifierade LabVIEW arkitekter har vi både den högsta och den bredaste kompetensen i norra Europa.
  • Novator Solutions är erkänd av NI som ett ”Center of Excellence” på grund av våra utmärkta  konsulttjänster i LabVIEW.
  • Novator Solutions LabVIEW konsulter har många års erfarenhet att utveckla Test- och Mätsystem.
  • Våra utvecklare och arkitekter har fristående certifiering som validerar deras kunskap.
  • Vi har lösningar till små Ad-hoc uppdateringar eller stora utvecklingsprojekt.
  • Alla våra konsulter är vana att jobba med agila metoder.
  • Våra konsulter arbetar med de olika verktyg som tillhör LabVIEWs ekosystem, såsom LV Real-Time, LV FPGA, LV OOP och GOOP.

Vad är LabVIEW?

LabVIEW är förmodligen det bästa programmeringsspråket för test-, mät- och kontrollapplikationer som kräver snabb åtkomst till hårdvara och data. LabVIEW erbjuder en grafisk programmeringsmetod som hjälper dig att visualisera alla aspekter av din applikation, inklusive hårdvarukonfiguration, mätdata och felsökning. Denna visualisering gör det enkelt att integrera mäthårdvara från alla leverantörer, representera komplex logik i diagrammet, utveckla dataanalysalgoritmer och designa anpassade tekniska användargränssnitt. Se introduktionsvideon av LabVIEW här.

LabVIEW Konsulter 

Våra konsulter erbjuder projektbaserade LabVIEW, Teststand och Veristandtjänster som mjukvaruutveckling och analys, för att stödja komplexa system. Alla Novator Solutions LabVIEW konsulter är experter som leder allt från små projekt till de mest komplexa projekten i din organisation. Vi hjälper till att påskynda ditt test- och mätprojekt och frigör dina resurser!

Novator Solutions konsulter är experter på utveckling av små till mycket stora test- och mätsystem i LabVIEW, för både produktions- och utvecklingstester. Du kan anlita våra konsulter för att vara programmeringsexpert i ditt projekt eller så kan du anlita oss för att utveckla ett nyckelfärdigt testsystem inklusive mekanik, elektronik och projektledning. Novator Solutions är utmärkt som “NI Center of Excellence” så du kan vara säker på att vi har kunskapen för att göra ditt projekt framgångsrikt.

Experter 

Alla konsulter hos Novator Solutions är certifierade LabVIEW Experter och har många års erfarenhet av bygga test- och mätsystem anpassad av dina behov.

LabVIEW & TestStand Konsulter

Bättre kvalitet, snabbare utveckling, till lägre pris med Ramverkbaserade Testsystem.

 

 

Våra Certifikat

CLACertifierad LabVIEW Architect (CLA)

De flesta av våra konsulter har den högsta nivån av LabVIEW certifiering, CLA. Den demonstrerar behärskning i att konstruera och hantera LabVIEW applikationer.

Certified TestStand Architect Certifierad TestStand Architect

CTA är den högsta nivån av TestStand certifiering, och det visar förmågan att arkitektera och projekthantera TestStand applikationer för flera utvecklare.

Center of ExcellenceNI Center of Excellence

Novator Solutions är erkänd av NI som ett ”Center of Excellence” för våra utmärkta LabVIEW och Testand konsultservices.

Våra Konsulttjänster i LabVIEW

Novator Solutions experter erbjuder ett brett utbud av professionella tjänster som kan hjälpa dig med design, utveckling och distribution av de mest komplexa systemen. På grund av vår djupgående expertis kan vi leda allt från små projekt till komplexa test och automatiseringsprojekt i din organisation.

Systemutveckling

Vi hjälper dig med dina design- och utvecklingsinitiativ. Oavsett om du arbetar med ett enda projekt, standardiserar din utveckling eller designar produkter. Våra LabVIEW konsulter kan arbeta med ditt team för att integrera produkterna i din test och mätapplikation.

 

Systemintegration

Hos Novator Solutions har vi vad som krävs för att leverera kompletta test- och mätlösningar. Från systemdesign och arkitektur till kodning, optimering, integration av programvara och hårdvara och distribution. Våra LabVIEW konsulter kan skräddarsy varje system för att möta ditt företags specifika behov.

LabVIEW Träning

Novator Solutions erbjuder utbildning i LabVIEW som matchar dina behov och hjälper dig och ditt team att få ut det mesta av din programvara. Mer information hittar du här.

Prototypning och genomförbarhetsanalys

Våra LabVIEW konsulter hjälper dig att välja den bästa tekniken för att säkerställa maximal produktivitet, följa applikationsspecifikationer och minimera investeringskostnader. Våra konsulter kan utföra en detaljerad kravanalys och genomföra prototyputveckling eller en genomförbarhetsanalys för att rekommendera konstruktioner.

 

Migrations- och uppgraderingshjälp

Novator Solutions LabVIEW konsulter hjälper dig att integrera nya test och mättekniker när de blir tillgängliga så att du kan förnya dig snabbare. Vi effektiviserar processer och hjälper dig att minska risken genom designgranskningar och migreringstjänster. Novator Solutions konsulter hjälper dig att ta tillvara på de senaste verktygen i LabVIEW och framtidssäkra dina investeringar.

 

Vill du veta mer?

Kontakta oss eller läs broschyren för mer information om våra konsulttjänster i LabVIEW och TestStand. Ring 076-610 13 99 eller skicka ett mejl till jonas.maki [at] novatorsolutions.se

Behöver du en konsult i LabVIEW eller TestStand?

 

Tveka inte att kontakta oss för mer information:

Telefon: +46 76 610 13 99
E-post: jonas.maki@novatorsolutions.se
eller genom att fylla i vårt kontaktformulär.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!